BRODATS 3D - INDIANA1727

BRODATS 3D

Brodadors des de 2002

Referents en brodats 3D

A diferència dels dissenys plans tradicionals, el brodat de 3D és un enfocament creatiu. El brodat 3D utilitza un subratllat dʻescuma per aconseguir un efecte tridimensional extrem. Col·loca una escuma especial sota les puntades per fer que el disseny sigui "inflat" o "elevat". És més tridimensional decorar els seus barrets, bosses de mà, peces de vestir, jaquetes i pantalons amb lletres grans o rodones.

Portem gairebé 20 anys dedicats a la indústria del brodat en 3D. Sempre fem tot el possible per ajudar els clients a oferir el procés creatiu per produir increïbles patrons de brodat dʻescuma 3D acabats.

Conegui tot el que podem aportar-li

Ens emmotllem totalment a les necessitats dels nostres clients, ja siguin particulars o empreses, donant-los la possibilitat de:

1
Plasmar la seva idea tal i com la vulguin, oferint una plena llibertat de disseny i la màxima qualitat.
2
Elaborar brodats 3D amb noms, logotips propis, marques personals, etc.
3
Aplicar els brodats 3D personalitzats a tot tipus de peces.

Així, us fabricarem unes etiquetes d'alta qualitat i amb un disseny totalment a mida. I si necessiteu assessorament els nostres dissenyadors us orientaran en tot el que requereixi.

Consulti'ns, estarem encantats d'ajudar-lo!

Un servei a la mida del client

Al marge de garantir l'obtenció d'uns treballs de màxima qualitat també assegurem lliuraments en tan sols 72 hores, donant resposta a comandes de poques unitats de producte. Mentre que si sou distribuïdor, es podrà beneficiar d'unes avantatjoses tarifes especials.

Així, no dubteu a comptar amb nosaltres si esteu buscant especialistes en brodats 3D.

Truqui'ns a la nostra seu a Barcelona o ompli el nostre formulari de contacte, serà un plaer atendre'l i informar-lo detalladament sobre tot el que podem proporcionar-li.