Política de reemborsaments i devolucions - INDIANA1727

Política de reemborsaments i devolucions

La nostra política de 100% satisfacció garantida t’assegura que qualsevol producte que compris en www.indianafactory.com compleixi amb els més alts estàndards. Si per algun motiu no estàs satisfet(a) amb un producte, t’assistirem amb un canvi o una devolució fàcil i ràpida.

Condicions
  • Pots canviar o retornar productes que no hagin estat usats fins a 14 dies després de la compra.
  • Aquests articles han d’estar en perfectes condicions, amb les etiquetes encara posades i en el seu empaquetatge original.
  • Per a canvis i devolucions el cost de l’enviament cap a INDIANA FACTORY és assumit pel consumidor.
  • En el cas d’un defecte de fàbrica o un lliurament tard, nosaltres et reemborsarem el cost de l’enviament.
  • Envia’ns un correu a info@indianafactory.com per a poder indicar-te les instruccions.
Enviaments

Els enviaments es realitzen a Península amb un temps màxim de lliurament 48h/*72h, Balears i Portugal amb un temps màxim de lliurament 7 dies des que es realitza la comanda (queden exclosos Canàries, Ceuta i Melilla).

Tots els enviaments seran realitzats per l’empresa de transports MRW. Si per algun motiu la comanda s’hagués de retardar ens posarem en contacte amb tu per a comunicar-t’ho.

L’empresa de paqueteria dona l’opció de rastrejar l’enviament en la seva pàgina web, només amb el número de referència de l’enviament podrà obtenir informació sobre l’estat dels seus enviaments. Si no l’ha rebut, enviï’ns un email a: info@indianafactory.com

Quin és el cost de l’enviament?

Les despeses d’enviament no es troben inclosos en el preu dels articles. Aquests apareixeran desglossats en el resum de la teva compra. Les despeses es calcularan depenent del destí:

Península : 7,95€

Les despeses d’enviament seran gratuïts en compres superiors a 59,95€ (únicament per a enviaments peninsulars; queden exclosos, Balears i Portugal)

Lliuraments

Inclou 2 intents de lliurament. Si el destinatari està absent se li deixa un avís (sempre que l’accés hagi estat possible) amb les dades de l’oficina on podrà recollir l’enviament.

Si el destinatari no s’ha personat en l’oficina per a recollir el seu enviament o l’adreça és incorrecta o incompleta, passat un termini de 15 dies naturals, l’enviament serà retornat a origen. Per tant, és recomanable que juntament amb l’adreça de destinació consti el telèfon del destinatari.

Lliurament a domicili

Lliurament abans de les 20h i si no es localitza al client a casa, s’acorda amb ell realitzar el lliurament en un tram horari diferent o un altre dia.

És important que indiqui en observacions la franja horària en la qual estarà a casa, així facilitarà al transportista fer el lliurament.

Devolucions

Despeses d’enviament i devolució

Si desitges realitzar la devolució d’un article comprat a Indiana Factorydisposes de 14 dies hàbils des de la seva recepció per a retornar-lo o canviar-lo.

Durant el període de Nadal, ampliem el termini de devolució. Si vas realitzar la teva comanda entre el 25 de novembre i el 31 de desembre, disposaràs de tot el mes de gener per a realitzar la devolució.

Envia’ns un mail a info@indianafactory.com per a poder realitzar la teva devolució.

Les peces hauran d’estar en perfecte estat i amb l’etiqueta. No s’accepten canvis en bijuteria i complements.

La comanda retornada haurà de ser lliurat en les mateixes condicions en les quals INDIANA FACTORY ho va enviar, corrent el comprador amb les despeses de devolució.

Sempre que el client vulgui retornar o descambiar un producte que no sigui del seu grat, aquest haurà d’abonar les despeses de devolució.

Les despeses de transport (tant enviament com devolució) seran retornats únicament quan INDIANA FACTORY sigui responsable de la causa de la devolució del producte (enviament del producte equivocat, producte en mal estat, tara etc.).

La comanda retornada haurà de ser lliurat en les mateixes condicions en les quals INDIANA FACTORY ho va enviar, corrent el comprador amb les despeses de devolució.

Sempre que el client vulgui retornar o descambiar un producte que no sigui del seu grat, aquest haurà d’abonar les despeses de devolució.

Les despeses de transport (tant enviament com devolució) seran retornats únicament quan INDIANA FACTORY sigui responsable de la causa de la devolució del producte (enviament del producte equivocat, producte en mal estat, tara etc.).

Per a procedir a la devolució i obtenir el reemborsament d’un article amb el qual no estàs satisfet, t’oferim dues opcions:

Opció A

Envia’ns un correu a info@indianafactory.com indicant en l’assumpte “devolució comanda núm. XX”. És molt important que incloguis el número de la teva comanda, ja que en cas contrari no podrem processar la teva devolució.

Prepara el teu paquet per a la devolució utilitzant un embalatge neutre i tancat, amb l’article en les mateixes condicions en les quals es va enviar, amb les seves etiquetes originals i sense que hagi estat usat.

Tan aviat com rebem l’email, sol·licitarem la recollida del paquet a la nostra empresa de transports MRW

Una vegada rebut en el nostre magatzem, comprovarem que l’article es troba en les mateixes condicions en les quals es va enviar, que no ha estat usat, que conserva les seves etiquetes i el seu embalatge originals complet, i procedirem a la devolució dels diners en la mateixa forma en la qual vas realitzar el pagament.

Opció B

Enviar els articles per Correu ordinari o certificat a la següent adreça:

Carrer Olzinelles, 51
08014 Barcelona

Tan sols hauràs de fer-te càrrec de les despeses de devolució a INDIANA FACTORY

EEn cas que INDIANA FACTORY sigui el causant d’una devolució (enviament del producte equivocat, producte en mal estat, etc.) la devolució s’ha de realitzar obligatòriament a través de MRW i en aquest cas les despeses de devolució seran gratuïts.

INDIANA FACTORY es reserva el dret de rebutjar devolucions que no compleixin els requisits anteriorment descrits.

Formes de pagament

La forma de pagament es realitzarà per targeta de crèdit/dèbit a través de la plataforma REDSYS i seran acceptades les targetes : MAESTRO, MASTERCARD O VISA.

Comentaris, Suggeriments, Queixes i Reclamacions

Els seus comentaris i suggeriments seran ben rebuts. Li preguem que ens enviï tals comentaris i suggeriments, així com qualsevol consulta, queixa o reclamació, a través de les nostres vies de contacte o de l’adreça postal o de correu electrònic indicats més a baix. Les seves queixes i reclamacions davant el nostre servei d’atenció al client seran ateses en el termini més breu possible i, en tot cas, en el termini legalment establert. Si vostè com a consumidor considera que els seus drets han estat vulnerats, pot dirigir-nos les seves queixes a través de l’adreça de correu electrònic info@indianafactory.com amb la finalitat de sol·licitar una solució extrajudicial de controvèrsies

Resolució de conflictes

Per als conflictes d’interpretació i execució derivats de l’ús de la Web serà aplicable la legislació espanyola vigent i els Jutjats i Tribunals d’Espanya, sempre que la normativa vigent a aquest efecte prevegi la possibilitat que les parts puguin sotmetre’s a un fur determinat. En compliment del Reglament de la UE 524/2013, en el seu article 14, també pot utilitzar la plataforma de resolució de litigis en línia de la UE accedint a través del següent enllaci https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show

Servei al client

Per a més informació pots enviar-nos un correu a :  info@indianafactory.com