BRODATS CORPORATIUS - INDIANA1727

BRODATS CORPORATIUS

Brodadors des de 2002

Referents en brodats corporatius

El brodat personalitzat és una excel·lent manera d'embellir el logotip de la vostra empresa en productes promocionals de primera qualitat. Personalitzeu una àmplia gamma d'articles promocionals, des de dessuadores amb caputxa personalitzades fins a samarretes de negocis personalitzades, samarretes d'empresa, samarretes de golf personalitzades, bosses de mà personalitzades i molt més.

Cada brodat es pot crear en formes i mides personalitzades, així com diferents dissenys de patrons personalitzats.

Conegui tot el que podem aportar-li

Ens emmotllem totalment a les necessitats dels nostres clients, ja siguin particulars o empreses, donant-los la possibilitat de:

1
Plasmar la seva idea tal i com la vulguin, oferint una plena llibertat de disseny i la màxima qualitat.
2
Elaborar brodats amb noms, logotips propis, marques personals, etc.
3
Aplicar els brodats personalitzats a tot tipus de peces.

Així, us fabricarem unes etiquetes d'alta qualitat i amb un disseny totalment a mida. I si necessiteu assessorament els nostres dissenyadors us orientaran en tot el que requereixi.

Consulti'ns, estarem encantats d'ajudar-lo!

Un servei a la mida del client

Al marge de garantir l'obtenció d'uns treballs de màxima qualitat també assegurem lliuraments en tan sols 72 hores, donant resposta a comandes de poques unitats de producte. Mentre que si sou distribuïdor, es podrà beneficiar d'unes avantatjoses tarifes especials.

Així, no dubteu a comptar amb nosaltres si esteu buscant especialistes en brodats 3D.

Truqui'ns a la nostra seu a Barcelona o ompli el nostre formulari de contacte, serà un plaer atendre'l i informar-lo detalladament sobre tot el que podem proporcionar-li.