PEGATS I ESCUTS BRODATS - INDIANA1727

PEGATS I ESCUTS BRODATS

Brodadors des de 2002

Referents en pegats brodats

Tenim una gran experiència en la fabricació de pegats brodats i insígnies brodades amb fils de polièster de primera qualitat i teles fetes per a suportar les més dures rentades industrials.

Cada pegat de brodat es pot crear en formes i grandàries personalitzades, així com diferents dissenys de patrons personalitzats.

Conegui tot el que podem aportar-li

Ens emmotllem totalment a les necessitats dels nostres clients, ja siguin particulars o empreses, donant-los la possibilitat de:

1
Plasmar la seva idea tal com la desitgin, oferint una plena llibertat de disseny i la màxima qualitat.
2
Elaborar pegats amb noms, amb logotips propis, amb marques personals, etc.
3
Cosir els pegats personalitzats en tota mena de peces.

Així, li fabricarem unes etiquetes d'alta qualitat i amb un disseny totalment a mesura. I si necessita assessorament els nostres dissenyadors li orientaran en tot el que requereixi.

Consulti'ns, estarem encantats d'ajudar-ho!

Un servei a la mesura del client

Al marge de garantir l'obtenció d'uns treballs de màxima qualitat també assegurem lliuraments en tan sols 72 hores, donant a més resposta a comandes de poques unitats de producte. Mentre que si vostè és distribuïdor, es podrà beneficiar d'unes avantatjoses tarifes especials.

Així, no dubti a comptar amb nosaltres si està buscant especialistes en pegats brodats.

Truqueu a la nostra seu a Barcelona o empleni el nostre formulari de contacte, serà un plaer atendre-li i informar-lo detalladament sobretot el que podem proporcionar-li.