Vestuari Laboral - INDIANA1727

Vestuari Laboral

Vestim la teva empresa a Barcelona

Brodats professionals en roba laboral

Si està buscant un lloc que vengui brodats sobre roba laboral a Barcelona, nosaltres proporcionem un amplíssim ventall de possibilitats, oferint des de roba de treball, uniformes, roba corporativa i promocional. A més, donem resposta a les demandes de clients de tota Espanya, aportant unes realitzacions de qualitat i originals elaborades en teixits de propietats especials.

Els millors brodats en roba laboral

A la nostra fàbrica a Barcelona comptem amb una tecnologia avançada que ens permet fer uns excel·lents brodats en qualsevol varietat de peça, plasmant la identitat corporativa de les empreses en roba laboral com per exemple jaquetes de cuiner, personal de servei de servei d'àpats, personal de farmàcies, professionals sanitaris, etc.

Així mateix, també escombraries brodats en caçadores de pell , aconseguint sempre uns immillorables resultats.

Treballem en una àmplia gamma d'articles

A més, proporcionem unes estupendes possibilitats en brodats sobre roba de treball, uniformes, roba corporativa i promocional, etc.

Igualment, si desitja obtenir brodats sobre qualsevol peça o article que no hàgim referit no dubti a consultar-nos, ja que tenim capacitat tècnica per a poder treballar sobre una amplíssima varietat de materials.

Així, compti amb nosaltres si cerca especialistes en brodat de roba o articles de regal. Contacti amb la nostra seu a Barcelona, molt gustosament li atendrem, informarem i oferirem un pressupost sense compromís.

Un servei a la mesura del client

Al marge de garantir l'obtenció d'uns treballs de màxima qualitat també assegurem lliuraments en tan sols 72 hores, donant a més resposta a comandes de tan sols una unitat de producte. Mentre que si vostè és distribuïdor, es podrà beneficiar d'unes avantatjoses tarifes especials.

Així, no dubti a comptar amb nosaltres si està buscant especialistes en gorres brodades.

Truqueu a la nostra oficina a Barcelona, ​​estarem encantats d'atendre'l i informar-lo sobre totes les possibilitats que us podem oferir.